Velkommen i ungdomsafdelingen

VI er overgået til sommertræning som kører fra 01-05 til den 30-06. Tilmelding under "Sommertræning"

I ungdomsafdelingen er der både plads til øvede og nybegyndere. Vi tilbyder god træning både til dig, som bare ønsker at spille for sjov, og dig der gerne vil være rigtig god. Der er træning for alle aldersgrupper helt ned til de helt små som kombinerer badminton med lege og andre øvelser (miniton). Spillet er for alle, og i modsætning til så mange andre sportsgrene er det sjovt helt fra starten - bare man spiller mod én på nogenlunde samme niveau. Derfor kan man starte i en tidlig alder med at spille badminton. Helt ned til 4 års alderen.

Vi har en dedikeret og dygtig trænerskare, der har et stort fokus på at understøtte spillernes udvikling. Udover badmintonspillet lægger klubben meget stor på vægt på det sociale. Der er gennem sæsonen mange aktiviteter for ungdomsafdelingen, hvor spillerne på kryds og tværs kan få gode oplevelser, også sammen med resten af klubben. Vi arbejder meget med at de større spillere hjælper de yngre spillere, og at man kan komme til at spille med klubbens bedste spillere ved forskellige lejligheder.

Kontakt evt. cheftræner eller forældrerådet og hør om muligheden for at dit barn kan begynde til badminton. Du kan finde kontaktoplysninger her .

Her under kan du se nuværede hold, som dit barn kan tilmelde sig.

Udskriv   Email